OutSmart International

Ontketen jouw installatiebedrijf met digitale werkbonnen en planning

Ben jij werkzaam bij een installatiebedrijf met een buitendienst en merk je dat de samenwerking tussen de binnendienst en buitendienst niet optimaal verloopt? Heb je moeite met het nauwkeurig registreren van uitgevoerde werkzaamheden op locatie en ervaar je frustraties in planning, offreren en facturatie? Wij begrijpen jouw uitdagingen en staan klaar om je te helpen!

outsmart-on-laptop-desktop_DFdKINGmX
De pijnpunten die wij zien bij installatiebedrijven

Herken jij jezelf hierin?

paper

Stapels Papieren Werkbonnen

Het gebruik van traditionele, papieren werkbonnen leidt tot inefficiëntie, fouten en vertragingen in het facturatieproces.

clock (3)

Onnauwkeurige Urenregistratie

Buitendienstmedewerkers hebben moeite met het nauwkeurig bijhouden van gewerkte uren, wat kan leiden tot verlies van inkomsten.

invoice (3)

Onduidelijke Facturen

Klanten kunnen gefrustreerd raken door onduidelijke offertes en facturen, wat resulteert in langere betaaltermijnen.

insight

Gebrek aan Real-time Inzicht

Je hebt geen direct overzicht van de voortgang en locatie van jouw buitendienstmedewerkers, waardoor het moeilijk is om de planning bij te houden en klanten te informeren.

Efficiëntie en Succes

Verbeter jouw processen met OutSmart

Het is tijd om deze pijnpunten en frustraties aan te pakken en jouw installatiebedrijf naar een hoger niveau te tillen. OutSmart biedt je de ultieme oplossing voor een efficiënte samenwerking tussen jouw binnendienst en buitendienst.

Digitaal PlanBord OutSmart Software Desktop+Mobile-1

De route naar optimale efficiëntie en succes voor jouw installatiebedrijf

Digitale Werkbonnen OutSmart

Digitale Werkbonnen

Dankzij OutSmart kunnen jouw buitendienstmedewerkers alle werkzaamheden digitaal registreren op locatie. Dit vermindert administratieve lasten, voorkomt fouten en versnelt het facturatieproces.

Real-time Inzicht OutSmart

Real-time Inzicht en Planning

Met onze geavanceerde software heb je altijd een actueel overzicht van de voortgang van jouw buitendienstmedewerkers en kun je de planning efficiënt beheren en maken.

Urenregistratie OutSmart

Nauwkeurige Urenregistratie

OutSmart maakt het gemakkelijk voor jouw medewerkers om gewerkte uren nauwkeurig te registreren, waardoor je een beter inzicht krijgt in jouw kosten en inkomsten.

Digitale Offertes OutSmart

Professionele Facturen

Met OutSmart kun je jouw offertes moeiteloos omzetten naar werkbonnen en vervolgens naar facturen. Bespaar tijd en moeite door de naadloze integratie van ons platform, waardoor jouw administratie een fluitje van een cent wordt.

Ontdek PlanSmart

Met enkele muisklikken de meest optimale en efficiënte route voor jouw buitendienst

  • Minder fouten

  • Real-time informatie

  • Plannen met één klik op de knop

  • Automatisch de meest optimale route

Nooit meer handmatig plannen

PlanSmart maakt automatisch een kloppende planning. Het enige wat jij hoeft te doen: op je digitale planbord aanvinken welke bonnen je wil inplannen, over welke mensen je deze graag verdeelt en in welke periode de klussen moeten gebeuren. Klik op de knop en je bent klaar! Makkelijk, toch?

Altijd op de hoogte van de status

Met PlanSmart heb je alle taken, afspraken en verantwoordelijkheden verzameld op één centrale plek. Is een klus afgerond? Dan zie je dat direct. Je bent altijd op de hoogte van de status en behoudt eenvoudig het overzicht.

Plannen was nog nooit zo makkelijk!

Geen gepuzzel en gesleep meer, maar slechts één keer klikken op de knop. Het systeem maakt automatisch een planning en berekent hierbij de meest efficiënte route voor iedere medewerker. Dit bespaart je tijd, brandstofkosten én je kunt meer werkbonnen afhandelen op een dag.

PlanSmart maakt automatisch een planning die:

  • Er rekening mee houdt dat iedere medewerker de meest efficiënte route rijdt voor hem/haar. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar de afstand tussen de woonplaats van je medewerkers en de locaties van de klussen.
  • Afgestemd wordt op de beschikbaarheid van je medewerkers. Heeft iemand verlof? Dan wordt diegene ook niet ingepland.
  • Rekening houdt met voorkeursdagen of -dagdelen van je opdrachtgevers.
  • Kijkt naar het maximale gewicht dat het vervoersmiddel van je medewerkers kan dragen. Gebruikt iemand een bus met een maximaal draaggewicht van 1.000 kilogram? Dan houdt PlanSmart daar rekening mee in de planning.

Gratis 14-daagse Proefperiode

Twijfel je nog? Probeer OutSmart nu gratis uit en ervaar zelf de voordelen van onze digitale werkbonnen, planning en nog veel meer.
Ontdek hoe je de samenwerking tussen jouw binnendienst en buitendienst kunt optimaliseren en de efficiëntie kunt verhogen.